EuroTouring kommer nå med sin tredje bok med gode forslag til MC-turer.

Bøkene som skrives av MC-entusiaster og for MC-entusiasterhar så langt vært en stor suksess.
EuroTouring Destinasjon Sør-Norge (del 1) besto av ti ulike ruter konsentrert rundt den sørlige delen av Sør-Norge og der både kysten og fjelloverganger står i høysetet.

EuroTouring Destinasjon Sør-Norge (del 2) har sju ulike ruter blant annet nesten hele kyststrekningen fra svenskegrensen til Trondheim og flere kjente fjelloverganger.

Nå kommer EuroTouring Destinasjon Nord-Norge med en lang tur med flere ulike etapper, men der det endelige målet er turen fra Trondheim via Lofoten, Troms, Finnmarksvidda og til Nordkapp.

Nordlandsporten_1205397349.jpg

Hoveddelen av boka er dedikert til selve reiseskildringene og der veivalgene er lagt opp etter ønsker fra oss to-hjulinger. For hver enkelt rute er det foruten et reisebrev og vakre bilder, informasjon om rutens lengde, hovedattraksjoner, forslag til overnattingssteder, forslag til spisesteder, opplevelser og aktiviteter, MC-verksteder og MC-klubber.

I tillegg er det tatt med noen kapitler som omhandler bekledning, sikkerhet, oppakningen, teknisk, kjøring på motorvei og med ferjer som kan være en utfordring for alle to-hjulinger.

Boka har spiralinnbinding og med et format som passer for tankveskene på motorsyklene i tillegg til at den tåler litt røff behandling fordi den er trykket i tykt glanset papir.

Med andre ord en bok som både gir lesemessig glede i en forberedelsesperiode og en bok som kan benyttes under selve turen.

Boka kan bestilles på nettisdene til EuroTouring.

Facebook-kommentar