Få en eksklusiv touringpakke verdt 15000,-
ved kjøp av Africa Twin i august

Kjøper du Africa Twin nå får du en smart Touring-pakke med på kjøpet: sidevesker, toppboks, midtstøtte og varmeholker.

Det originale utstyret passer Africa Twin perfekt og kampanjetilbudet kommer på toppen av den nylig vedtatte avgiftsreduksjonen på kr 2 255,- som gjelder fra fra 1. juli 2017. Det betyr at du sparer over 18 000,-! 

 

Dette får du med på kjøpet:

Et sett med smale varmeholker forhindrer at hendene blir kalde og øker komforten.

Praktiske sidevesker der du kan bruke motorsykkelens tenningsnøkkel til toppboksen. Sidevesken på venstre side (40L) har plass til en helhjelm. Kapasitet på høyre side er 30L.

35-liters toppboks-sett som rommer 31 liter og har plass til de fleste helhjelmer. Bruk motorsykkelens tenningsnøkkel til toppboksen. Tøff design i aluminium og plast som matcher sidekoffertene. Settet inneholder ryggstøtte og bagasjebrett, i tillegg til alle andre deler du trenger til monteringen.

En midtstøtte gjør det mulig å parkere sykkelen sikkert på alt slags underlag, og det blir dessuten enklere å vedlikeholde sykkelen.

NB. Tilbudet gjelder ut august eller så lenge lageret rekker.

 

Africa Twin Tour 2017: Bli kjent med din nye Africa Twin

Alle som kjøper eller har kjøpt Africa Twin i 2017 inviteres til å delta på en fantastisk 2-dagers guidet tur 18.-20. august 2017. Jan Grimsgård fra Honda Riders Club Norway tar deg med på en reise i vakker norsk natur – fra Skeikampen til Nesbyen – der du kan bli bedre kjent med din nye Africa Twin.

Vil du vite mer eller prøvekjøre?

Jeg vil prøvekjøreSe detaljer og farger

Facebook-kommentar