DESERT: Suzuki har lansert V-Strom 1000 i en ørkenutgave på mc-messen i Birmingham.

DESERT: Suzuki har lansert V-Strom 1000 i en ørkenutgave på mc-messen i Birmingham.

 

Har du kjøpt Suzuki eller MV Agusta i år? Eller vurderer noen av de merkene? Da kan du glede deg over at importøren har innført fem års Norgesgaranti.

 

Tekst: Claus Diseth

Foto: Suzuki

 

Honda-importør Kellox har i mange år hatt en tilsvarende garantiordning på sine modeller fra 125cc og oppover. Nå gjør Erling Sande det samme.

 

HVA ER NORGESGARANTI?

En «Norgesgaranti» betyr i praksis at det er fabrikken som tar kostnadene ved garantien de to første årene, mens importøren må bære kostnadene ved å utvide garantien med ytterligere tre år.

 

REPARASJON I UTLANDET

Hva så om du er på århundrets utenlandsferie med din fire år gamle motorsykkel, og får full stopp som følge av noe som burde dekkes av Norgesgarantien? Det lokale merkeverkstedet i Rimini reparerer ikke sykkelen gratis. Hva gjør du da?  Erling Sandes tekniske sjef Lasse Reiersgård har svaret:

– Så sant alle kriterier er fulgt opp her i Norge hos MV- eller Suzuki-forhandler med tanke på service osv, og det er en klar garantisak (som da må forhåndsgodkjennes fra forhandler/oss) dekkes dette opp. Men det må da forskutteres av kunden, i og med at vi ikke har garantisystem World wide. Kunden må da ta med fakturakopi fra verksted i (Rimini) til sin norske forhandler ved hjemkomst, slik at forhandler kjører en normal norskgaranti-sak til oss, forklarer Reiersgård.

 

BLANT DE BESTE

– Vi er hele tiden opptatt av å levere kvalitetsprodukter til glede for det Norske folk. Vår strategi er å være blant de beste leverandørene i bransjen. Garanti og service sammen med tilstedeværelse og kvalitetssikring er nøkkelord, og svært viktig for vår drift. Det å skape trygghet for våre kunder er noe av den viktigste jobben vi gjør. Vi ønsker alle våre kunder en trygg fremtid med 5 års garanti på Suzuki og MV Agusta Motorsykler, sier salg- og produktsjef Morten Gjestad til BikePort.

Facebook-kommentar