honda-concept-2015-tokyo-motor-show-3

 

Honda fortsetter sin tradisjon med å lansere konseptmodeller på Tokyo Motor Show som åpner dørene i slutten av oktober. Blant godbitene en «nyklassisk» CB 1100.

 

Tekst: Claus Diseth

Og som vanlig er det ikke mange detaljer om konseptmodellene som slipper fra «Big Red». Men bilder har vi fått fra SportRider, som har fått de fra Hondas presseavdeling.

 

NY SUPERSPORT

En av de mest spennende konseptene, er det som synes å bli neste generasjons CBR 300RR. Vi har ikke mer informasjon enn bildet gir, men ser at den har skarpere linjer enn forgjengerne og mattsvart lakk.

 

honda-concept-2015-tokyo-motor-show-1

 

CB 1100

Heller ikke dette konseptet har Honda sluppet noen detaljer om, men blir denne satt i produksjon tipper vi den kan bli populær hos Honda-nostalgikere. Om prisen ikke blir for stiv…

 

honda-concept-2015-tokyo-motor-show-3

 

TREHJULING

Denne trehjulingen har Honda kalt «NEOWING» og er utstyrt med en firesylindret motor – størrelse ukjent. I tillegg er doningen også utstyrt med elektriske motorer som skal hjelpe til med skyvet fremover.

 

honda-concept-2015-tokyo-motor-show-2

 

SCRAMBLER 1 OG 2

På messen i Tokyo skal Honda også vise fram Grom50 Prosject 1 og 2, to småttinger som er basert på eksisterende Grom 50cc.

 

honda-concept-2015-tokyo-motor-show-5

 

honda-concept-2015-tokyo-motor-show-4

 

Facebook-kommentar