Har vært innom Sverige en tur i ferien og havnet blant annet i Sør-Sverige og hos Madam Blå.Av: Mona Forsnes

Overnattingsplassen kom vi over da vi var innom et nettsted fra Danmark og de anbefalte sterkt denne plassen for oss motorsyklister. Både svensker og danske motorsyklister benytter denne plassen flittig, enten det er bare for en kopp kaffe, eller overnatting.

Vi kom frem ganske så tidlig på dagen og vi ble godt mottatt av vertskapet. Vi ble budt på kald drikke noe som falt i smak på en varm dag, vi fikk utlevert ukas værmelding for området og fikk masse gode tips hvor vi kunne kjøre for å få noen svingete veier i nærområdet.

For vår egen del, tok vi turen innom motorsykkel museet i Falkjøping der hovedtemaet var innen SpeedWay hvorpå også en nordmann var representert i samlingen.

Museum_Falkoeping_1278602984_1278603043.jpg

Tilbake til vår plass på Madam Blå ble det en god dusj og vi ble godt tatt vare på mens vi ventet på maten. Eieren var selv en ivrig motorsyklist entusiast og hadde flere blad/magasiner som vi kunne lese imens vi koste oss med ølet. Maten var hjemmelaget og var en sann nytelse. Noe helt annen mat enn fra gatekjøkken kjeden Sybilla som vi prøvde tidligere en dag som middagsalternativ.

Internett oppkobling (WiFi) er inkludert i prisen noe som jeg satte stor pris på i disse moderne tider..

Facebook-kommentar