Selskap bak sporingssystem melder om oppsiktsvekkende resulater etter bølge av tyverier denne sommeren. 

Det London-baserte sporings-selskapet Bice Trac , som leverer en mobil/gps-basert tjeneste som gjør det mulig å overvåke motorsykkelens bevegelser i sanntid, melder om tidenes tyverisommer.

Og skal vi tro på tallene selskapet presenterer er det mye som tyder på at et enkelt sporingssystem kan være blant de mest effektive tiltakene for å få en stjålet sykkel tilbake til sin rettmessig eier.

Så langt i år er 248 sykler med Bike Trac meldt stjålet, og ifølge en melding fra selskapet har hele 220 av disse syklene kommet til rette.

Oppsiktsvekkende bra med tanke på den høye andelen sykler som synker i jorda og forsvinner for godt.

– Sommeren er naturlig nok den mest travle perioden for oss da det er flere på veien. Hva vi ser at at tyvene nå retter seg mot et bredere spekter av motorsykler. Vi ser også at tyvene i større grad enn før retter seg mot mindre kjøretøy enn tidligere, sier salgsdirektør Bill Taylor.

London har de siste årene opplevd et ekstremt oppsving i motorsykkeltyverier, og politiet melder at de har trappet opp innsatsen for å bekjempe det som er blitt omtalt som organiserte tyveribander.

 

Facebook-kommentar