TREDJE: Ole Bjørn Plassen tok sin tredje strake seier på ACR på søndag. (Arkivfoto).

FJERDE: Ole Bjørn Plassen tok sin fjerde strake seier på ACR på søndag. (Arkivfoto).

 

Ole Bjørn Plassen er ustoppelig i årets Norgesmesterskap. Han vant begge rundene på Rudskogen, og på søndag vant han begge løpene på Arctic Circle Raceway (ACR).

 

Tekst: Claus Diseth

 

Søndagens første løp ble rødflagget etter drøyt fem runder på grunn av en stygg krasj i sjikanen. Det rapporteres fra banen utenfor Mo i Rana at begge de to involverte førerne har klart seg relativt bra.

 

Fire strake

Da det første løpet i Superbike ble rødflagget, ledet Norvald Haaland med knappest mulig margin foran Ole Bjørn Plassen. Men etter omstarten var det Plassen som tok føringen, og vant foran Carl Berthelsen og Andreas Røsstad.

 

Løp to

I løp nummer to på ACR var det Ole Bjørn som dominerte fra start til mål. Han knep seieren drøye fire sekunder foran Norvald Haaland. Deretter fulgte Andreas Røsstad og Carl Berthelsen på fjerde. Bak i feltet var det hard kamp om de neste plassene. Haldenseren Stig Flemming Jensen tok en relativt komfortabel femteplass, mens Bjørn og Tom Rasmussen fulgte på de to neste. Trønderen Tor Eskil Lian knep åttendeplassen foran Ronny Holen og Ole Christian Stene.

Facebook-kommentar