Ducati Troy Bayliss DRE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du fan av Troy Bliss (og Ducati) og har lyst til å ha førerkurs sammen med han på Ducati 1199 Panigale, har du muligheten neste år. Ducati har nå åpnet for booking til sine førerkurs ”Ducat Riding Experience” (DRE) og det er førstemann til mølla som gjelder her også om du vil være med på moroa.

 

Det var i fjor at Troy Bayliss (og Ducati) satte i gang kurs for absolutt alle nivåer for motorsyklister, fra nybegynnere til den som mener de er ”verdensmestere” på banen. Etterspørselen var enorm og de inviterer til samme type kurs neste år også.

 

Kursene vil være på fem forskjellige kjente italienske baner og med seg på laget har han kvalifiserte og profesjonelle instruktører.

 

I grunnkurset ”Basic” bruker de Monster 796, i det neste steget opp på stigen, kan du velge mellom Hypermotard 796, Monster 1100ABS eller Multistrada 1200.

 

Ducati Troy Bayliss DRE 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du en erfaren sjåfør, får du muligheten til å prøve Superbike 848EVO i nivåene ”Racing 1” og ”Racing 2”. Om du er en av de som er på toppnivå og havner i toppsjiktet ”Troy Bayliss Academy” og ”Master Racing” får du muligheten til å kjøre sammen med instruktører som f.eks Marco Lucchinelli (verdensmester i 500cc) på en 1199 Panigale S.

 

Her er datoene og banene hvor det kjøres neste år:

 

18-20 april           Adria Circuit

29-30 mai            Mugello International Circuit

18-19 juli             Imola Circuit

4-5 sept.              Misano World Circuit

18-19 sept.         Monza

 

Her er en videosnutt fra fjorårets hendelser som så absolutt frister oss til å ha lyst til å bruke noen lapper på moroa.

 

 

 

Og, om du ble fristet og har penger til overs etter jul, finner du påmelding på denne linken.

Facebook-kommentar