Carl Berthelsen skal kommende helg delta i den 3.runden i det internasjonale tyske mesterskapet i roadracing.

Carl har som kjent gått glipp av sesongens to første runder i denne serien på grunn av sykdom, men føler seg nå klar til å kjempe mot de beste igjen.

Berthelsen er med i dette prestisjefylte mesterskapet på tredje året og denne helgen er det den meget kjente banen Nürburgring som det skal kjøres løp på.

Pressemelding fra Team Suzuki Norway

Det er førere fra 22 nasjoner påmeldt og nivået i toppen er meget høyt. Målsetningen foran sesongen var å etablere seg blant de 10 beste, men den må nok reduseres noe da sesongstarten har blitt kraftig utsatt etter sykdom.

Nå skal vi bare kjøre for best mulig enkelt plasseringer sier Berthelsen vel vitende om at det ikke vil bli lett denne helgen å dra i land en god plassering. Helsa er fortsatt redusert og det skal ikke satses mer enn hva kroppen tillater.

Nürburgring er en bane Carl liker seg godt på og har gode referanser fra tidligere år. Det er en rask teknisk bane med en toppfart på ca 300km/t, så det gjelder å være godt forberedt og i god form før man legger ut på en runde her.

Teamet reiser nedover onsdag og har 1100km foran seg i lastebilen før de er på plass på banen som ligger ca 9 mil syd for Køln.

Facebook-kommentar