PAKKET OG KLAR: Dette er Givis nye utstyrslinje for Africa Twin.

PAKKET OG KLAR: Dette er Givis nye utstyrslinje for Africa Twin.

 

Verden over har Africa Twin allerede blitt en stor salgssuksess for Honda. Og nå begynner produsentene av ekstrautstyr virkelig å komme på banen.

 

Tekst: Claus Diseth

 

Ikke overraskende er italienske Givi blant de første til å lansere en tilnærmet komplett pakke med ekstrautstyr til Africa Twin – noe de forøvrig også gjorde fra den originale 650-modellen ble lansert i 1988 og frem til produksjonsstopp i 2002.

 

ØRKENDRONNINGEN

Givi selv kaller nye Africa Twin for «The Queen of the Desert». Det er i alle fall ingen tvil om at «hun» allerede har blitt en salgssuksess. I følge Givi ble det bare i januar i år registrert ikke mindre enn 500 splitt nye Africa Twin i Italia, og sykkelen topper dermed landets salgsstatistikk suverent. Samme tendens ser vi forøvrig både i Norge og Sverie – om enn med helt andre tall.

 

TIL NORGE

Det er Norsk Motor Import som importerer Givi til Norge, og i løpet av våren kan tilby Africa Twin-eiere en komplett utstyrspakke. Alt er selvfølgelig spesialtilpasset Hondas nye adventure-sykkel. I sortimentet finnes allerede bærere og sidevesker/toppkoffert, en vindskjerm som er drøyt 14 centimeter høyere enn originalen, fester til GPS/smarttelefon og veltebøyler. I løpet av april/mai kommer også en sidestøtte som er noe lenger enn den originale, en bunnplate som skal beskytte motoren, og mye annet snadder.

 

ALUMINIUM

Både sideveskene og toppkofferten er produsert i solid aluminium, og kundene kan velge om bæreren for toppkofferten  skal være av Givis Monokey eller Monolock-system. Italienerne har også designet en vindskjerm omtrent i originalhøyde, men med innebygde spoilere slik at føreren kan justere luftmengde selv. Etter hvert vil de også slippe radiatorbeskyttelse til eventyrsykkelen.

 

alcuni accessori

 

FLERE TILBYDERE

Det er verdt å nevne at Honda selv tilbyr en haug ekstrautstyr til Africa Twin – inkludert selvfølgelig bærere, sidevesker, toppkoffert osv osv. Giganten Touratech er også i startgropen med utstyr til sykkelen, så det er sikkert lurt å sjekke priser før du eventuelt handler.

 

Facebook-kommentar