I år vil BIKE FEST bli arrangert for 9. gang og vårmønstringen ser ut til å vokse for hvert år. Flere motorsyklister og andre interesserte oppdager hva man kan få med seg på en slik dag og sykler i alle forskjellige utgaver tar turen innom for å titte på andre sykler eller for å vise frem sin egen. Datoen du skal sette av er søndag 26. mai.

 

Nye omgivelser

Fordi det nå bygges ut hotell og næringsbygg ved Lerkendal, er det nå inngått en avtale med Trondheim Spektrum på Øya. Det betyr større område, lettere adgang for deltakere og bedre parkering for publikum. At beliggenheten er lagt til et naturskjønt område ved Nidelven, er heller ikke å forakte.

 

Morten Andersen, Biker Journalens redaktør og primus motor for Bike Fest forteller:

-For å få tilgang til området var vi nødt til å gjøre noen endringer, så dagen flyttes fra lørdag til søndag og blir i år den 26. mai.

 

-Alle brikkene er ikke på plass ennå, men med det nye området i boks gleder vi oss til en fornyet og enda bedre Bike Fest. Vårmønstringen er åpen for alle motorsykkelentusiaster, unge og gamle, og uansett hvilken type og merke motorsykkel man kjører. Det er sesongstart, og gleden over å være på to hjul som gjelder!

 

Ride-in bikeshow

Utvalgte vinnere går til Bike Show Grand Finals på Oslo Motor Show i oktober.

Det du blant annet vil finne på arrangementet er premiering av sykler(Ride-In Bikeshow og Folkets favoritt), utstillere, live musikk og salgsboder.

 

Demokjøring

Fordi fremkommeligheten rundt Trondheim Spektrum er god, vil forhandlere og importører nå tilby demokjøring til de som måtte ha et ønske om å prøve nye og spennende motorsykler.

 

Mer informasjon om BIKE FEST 2013 finner du på websiden bikerjournalen.no

 

Facebook-kommentar