Historen rundt Kawasaki sin deltakelse (eller mangel på sådan) for årets sesong fortsetter videre.

Siste nytt rundt dette skal nå være at Team Green er i samtaler med Kawasaki om å få stille med Kawaskis ZX-RR sykler med både Melandri og Hopkins som førere.

Samtidig som dette skjer har motoGP-eier Dorna varslet et mulig søksmål mot Kawasaki på ikke mindre enn 28 millioner dollar.

Team Green-sjefen Michael Bartholemy er på besøk hos Kawasaki i Japan for å få tillatelse til å bruke motoGP-syklene deres. Da vil kanskje et søksmål fra Dorna også utebli, eller eventuelt sterkt redusert.

Dersom Team Green får tillatelse til dette vil det trollig være uten noen form for support fra Kawasaki, verken på teknikker, utvikling eller deler. Ryktene og spekulasjonene nå er derfor at det muligens er det britiske selskapet Ilmor som er tiltenkt rollen med support i Pitboksene.

Ilmor var representert i motoGP i 2006- og 2007-sesongen med deres egen sykkel som allerede den gang var på 800 kubikk. De avsluttet sin motoGP satsning etter 2007 pga mangel på penger. Med ZX-RR sykler er trolig Ilmor klare til å yte support og hjelp til Team Green og Michael Bartholemy dersom han får stille med Kawasaki på startplata.

To be continued helt sikkert

ilmor_1_1232627579_1232627604.jpg

Facebook-kommentar