I helga arrangeres Norges første utendørs MC-messe. Meteorologene varsler Europas beste sommervær!

Alle de store og betydningsfulle motorsykkelimportørene stiller når MC-messen nå inviterer til Vårmønstring på Lillestrøm lørdag 6. og søndag 7. mai.

– Vi flytter MC-messen ut i friluft og nå kan publikum faktisk få lov til å prøvekjøre de forskjellige motorsyklene. Dette er første gang en slikt arrangement blir gjennomført i Norge, sier Tommy Larssen, prosjektleder for MC-messen hos Norges Varemesse.

Norges Varemesse på Lillestrøm benytter hele den store parkeringsplassen foran messebygget til arrangementet. Det blir totalt 15 forskjellige merker som stiller ut og de har til sammen med seg nærmere 200 nye motorsykkelmodeller.

PRØVEKJØRING MED OG UTEN LAPPEN

I tillegg til at man kan få prøve de forskjellige motorsyklene på veien, blir det også etablert en egen bane på området hvor man kan prøve sine ferdigheter.

MC-messen samarbeider med den lokale trafikkskolen Lærer’n for å gjennomføre dette.

– Det vil også være et tilbud for de som ikke har førerkort på motorsykkel og vil prøve å kjøre for første gang, sier Arvid Johansen, faglig leder hos Lærer’n Trafikkskole i Lillestrøm.

EURPOAS BESTE SOMMERVÆR

Ifølge værmeldingen for helgen, ser det ut til at værgudene spiller på lag med arrangøren og at det skal bli de varmeste dagene så langt i år.

VG meldte i går at gradestokken forventes å krype over 20 grader – det blir i så fall Europas beste vær denne helga.

Med godt vær tilhører is og brus, og arrangøren setter opp et stort område for mat og drikke.

Aktører som NAF MC og Norges Motorsykkelunion (NMCU) vil også være på plass med stand for å informere om sitt arbeid for å bedre hverdagen til norske motorsyklister.

Arrangøren håper på at flere tusen motorsyklister finner veien til Lillestrøm denne helgen.

Sted: Norges Varemesse (parkeringsplassen foran messebygget)
Tidspunkt: lørdag 6. mai (10-17) søndag 7. mai (10-16)

Mer info om Vårmønstringen finner du her 

 

Facebook-kommentar