56efc9ad0cde1

INDIAN: En helt spesiell «Frontier 111» custom Springfield.

 

Det er ikke hver dag vi i Bikeport omtaler custombygde motorsykler, men denne «skulturen» fortjener absolutt litt oppmerksomhet.

Se bildekarusell nederst i saken

Tekst: Claus Diseth

Det offisielle navnet på doningen er Indian «Frontier 111» Springfield. Og er altså basert på en splitt ny Indian Springfield med den velkjente 111-motoren. Men der stopper også all likhet med 2016-modellen.

 

FRA ARIZONA

«Frontier 111» er bygget av Azzkikr Custom Baggers fra Phoenix i Arizona. Og firmaet har virkelig «tatt den helt ut» i forsøket på å lage en helt spesiell retro-bagger. Selv om vi personlig er litt bekymret for nedleggsvinkelen når vi ser at sideveskene bare på det berømte «håret» subber bakken i bakkant, påstår byggeren at sykkelen er fullt kjørbar. Selv med et 26-tommer (!) stort framhjul. De sortlakkerte «koppene» i midten av framfelgen skjuler forøvrig et par helt moderne skivebremser.

 

HÅNDGEARET

«Frontier 111» er tidsriktig ombygget til å ha håndgear på venstre side, og selvfølgelig opereres clutchen med foten. Fremgaffelen er like tidsriktig, og dempes av bladfjærer! Det meste på denne motorsykkelen er håndlaget – alt fra den spesielle frontlykten til den bølgende bakskjermen.

 

FLERE BILDER

Men i stedet for å skrive tårer i øynene på folk: Ta en titt på bildekarusellen under:

[awl-slider id=49453]

 

Facebook-kommentar