12418989_1052038148176424_5781284375570213815_o

 

Nå har han vunnet åtte av de ni kjørte etappene i Africa Race. Pål Anders Ullevålseter er absolutt helt uovervinnelig i sanddynene i Afrika.

 

Tekst: Claus Diseth

 

Joda, det stemmer nok at Ullevålseter sine argeste konkurrenter kjører Dakar i Sør-Amerika. Det bør imidlertid ikke frata «pensjonisten» fra Ullevålsetra utenfor Oslo verken heder eller ære. Det han driver med er stor idrett, uansett. Dessuten: Han kjører på lavbudsjett, og den egentlige grunnen til at han kjører er for å samle inn penger til en barneskole utenfor Dakar. Det kan du lese mer om HER.

 

BARE HAVARI

For nå er det bare et rent havari som kan frata vår mann seieren i Africa Race. I dag (fredag) var han igjen helt suveren. Dagens etappe var hard og krevende. Det ble i følge Ullevålseter vanskelig å holde kompasskursen inne i de mange sandynene, men på tross av dette vant han med over 15 minutter på engelske Andrew Newland.

 

LETTE ETAPPER

Det verste er nå over, nå gjenstår kun to lette spesialetapper før han er i mål i Dakar.

– I morgen venter drøye 20 enkle mil, så det er nok lurt å ta med med ro og komme seg til Dakar. For meg er det å komme til Dakar som for noen å komme til Mount Everest. Det er veldig spesielt. Jeg har jobbet så hardt over så mange dager, det har vært en helvetes hard jobb, så det å komme i mål betyr svært mye, skriver Pål Anders på sin egen blogg, som du kan lese HER.

 

GLEDER SEG

På mandag besøker Pål Anders til skolen i Dakar, da blir pengene overlevert skolen og så blir det feiring sammen med barna.

– Det skal bli gøy å feire sammen med barna, det gleder jeg meg til, sier Pål Anders Ullevålseter selv.

 

Facebook-kommentar