1_6_2537

 

Dersom du ikke har anledning til å være på Rudskogen i dag og i morgen, er det likevel muligheter til å se NM-finalene i Superbike-klassen.

 

Tekst: Claus Diseth

 

Norges Motorsportforbund (NMF) streamer nemlig finalene direkte. Både forbundet og utøverne ønsker seg selvfølgelig så mange tilskuere som mulig rundt banen, men har du ikke mulighet til å være der, ser du løpene HER.

 

TØFFESTE KLASSEN

Vil du se landets tøffeste motorsport-utøvere gjøre opp om årets Norgesmestertittel i Superbike, er det denne helgen og Rudskogen Motorfestival som gjelder. Den største mc-klassen kjører to løp; ett i dag og ett på søndag for å avgjøre hvem som tar hjem NM-tittelen.

 

HAALAND LEDER

Veteran Norvald Haaland har vært best i den gjeveste klassen i år, og leder NM med 23 poeng foran Carl Berthelsen. Haaland krasjet ut av det første løpet da Superbike-sirkuset besøkte Vaalerbanen, mens Berthelsen ble nummer to bak Ole Bjørn Plassen, som vant begge løpene. Haaland ble nummer to på siste løp, mens Berthelsen ble nummer tre.

 

OVERRASKELSE FRA HALDEN

Stig Flemming Jensen fra Halden er kanskje årets positive overraskelse i årets Superbike-NM. Han er den eneste av førerne som ligger helt i toppen, og som har kommet til mål i samtlige av sesongens løp. Denne jevnheten betaler seg godt, og Jensen har en god mulighet til å ta tredjeplassen sammenlagt i Norgesmesterskapet.

 

KJEKT Å VITE

Du finner komplett program for årets motorsportfestival på festivalens egne hjemmesider. Programmet for helgens Gatebil-festival ligger på Rudskogens hjemmesider. Det kan være greit å merke seg at det er nedlagt fullstendig grillforbud (!) på Rudskogen under Motorsportfestivalen – og at det er forbud mot å ha med seg dyr inn.

Facebook-kommentar