99-lorenzo_gp_0883.gallery_full_top_fullscreen

 

Vi visste selvfølgelig at MotoGP-stjernene tjener nok til å ha smør på brødskiva, og at toppene i sirkuset fortjener enhver krone beviser de 18 racehelger i året. Men hvordan de bruker disse hardt tjente dukatene, er en delvis skjult hemmelighet. Helt til Jorge Lorenzo inviterte oss hjem…

 

Tekst: Claus Diseth

 

Jorge Lorenzo er opprinnelig født på Mallorca, men nå bor den doble MotoGP-mesteren utenfor Barcelona på det spanske fastlandet. Mens Marc Marquez har flyttet opp i fjellheimen (og skatteparadiset) i Andorra, foretrekker Lorenzo havutsikt. Og vakre kvinner i bikini!

 

EGEN BOKSERING

I videoen nederst i saken inviterer Lorenzo oss hjem til «privaten». Og det er et innholdsrikt hus han kan vise frem. Det gigantiske treningsstudoet inkluderer apparater som hadde gjort ethvert SATS-studio misunnelige, en egen boksering og selvfølgelig et tyve meter langt basseng.

 

GP-SYKLER I STUA

Ovenpå – som det heter – har han utstilt MotoGP-syklene han vant VM-titlene med. De originale. Ingen kopier. I tillegg til fantastisk utsikt har han eget biljard- og pokerrom, et gigantisk TV-rom og selvfølgelig egen kinosal. Hele huset styres forresten via en rekke iPads, og på det lekre kjøkkenet med et velfylt kjøleskap fullt av hovedsponsorens drikkevarer, henger også en haug av Spanias beste Serrano- og Pata Negra-skinker.

 

GARASJEN

Vi får også en omvisning ned i Jorge Lorenzos garasje. Bortsett fra et par enkle vinge-Mercedeser, har han en samling av omtrent hele Yamahas modellspekter. Selvfølgelig inkludert en haug offroad-maskiner, en diiiger scooter og siste modell R1. Nevnte vi forresten at huset også inneholder et eget diskotek? Den snodige spanjolen avslører at han ikke har så mye tid til festing, men at han arrangerer et party nå og da når sesongen er slutt.

 

HJEMME HOS LORENZO

Facebook-kommentar