Høstens første bidrag er allerede lagt ut på våre websider og nå presenterer vi en ny fører i vår serie for å øke fokuset på våre norske utøvere innen roadracing. Stig Fleming Jensen fikk dessverre en amputeret sesong.

 

Her er hans bidrag i serien:

 

– Hvor fornøyd er du med din egen sesong i året som har gått, og har det svart til dine forventninger?

Sesongen har ikke gått helt som jeg ønsket. Det har vært mye stang ut med sykkelen og mye små problemer som jeg skulle klart meg fint uten, men nå håper jeg at de er borte til neste sesong.

 

Dessverre så ble min sesong ødelagt etter et fall på Karlskoga på den 3. NM runden og fikk et brudd i hånda som resulterte med gips i 12 uker. Så dermed ble det ikke mer kjøring på meg denne sesongen, noe jeg ikke er meget fornøyd med.

 

– Fikk du kjørt alle de løpene du på forhånd hadde planlagt? Hva forårsaket eventuelt det at du fikk DNS?

Nei det fikk jeg ikke. Jeg hadde planlagt å kjørt hele NM, men pga bruddet i hånda, så gikk det dessverre ikke.

 

– Hva er dine planer for sesongen 2013? (Skal du legge opp, fortsette, bytte sykkel?)

Jeg skal kjøre samme sykkel som jeg har gjort i år, Yamaha R1. Håper også på å få kjørt hele sesongen til neste år 🙂

 

– Hva finner du på nå i høst når sesongen er ferdig, og hvordan forbedrer du deg til neste sesong?

Det første jeg skal få begynt på med nå, er egentlig å få satt sammen sykkelen igjen. Dessverre har den blitt stående slik den kom hjem fra Karlskoga, men nå som gipsen er av, kan jeg begynne å få skrudd litt på den og byttet det som trengs å byttes.

 

Siden det ikke har blitt så mye kjøring i år, så må jeg nok ty til å få kjørt litt cross og enduro gjennom høsten og vinteren.

 

Eller så håper jeg at jeg får startet sesongen med kjøring på Cartagena i mars, hvis alt går som det skal 🙂

 

Relevant linker:

 

Stig F Jensens første bidrag kan du lese her

 

Du kan lese om flere RR-førere her.

 

 

 

Facebook-kommentar