Hot Rod i Trondheim, som var Trondheims største butikk for personlig sikkerhetsutstyr for motorsyklister, stengte sine dører for godt i går.

Dermed har finanskrisen og midtbypolitikken til Trondheim kommune fått nok et offer.

Hot Rod annonserte selv stengingen ved å sende ut informasjon på blant annet Facebook i går. I meldingen som gikk ut til Hot Rod-gruppen kunngjorde de følgende:

Trist start på 2010..

Det er med tungt hjerte jeg må fortelle Dere at dagen er kommet for avviklingen av Hot Rod Trondheim AS. Vi har prøvd å unngå dette så lenge som mulig, men idag ble det altså slutt.
Det er sørgelig at en æra er slutt, men dette blir forhåpentligvis starten på noe nytt og spennende.

Tusen hjertelig takk til alle våre kunder, og håper å få se Dere alle igjen en dag.

Hot Rod holdt til i midtbyen i Trondheim, og daglig leder Arne Kvam legger ikke skjul på at han er overbevist om at kommunens politikk er en av årsakene til sviktende omsetning og dermed kroken på døra med blant annet tap av arbeidsplasser som resultat. Spesielt kommunens transportpolitikk gjør at all handel blir flyttet fra midtbyen og ut noe ikke bare Hot Rod men de fleste næringsdrivende som driver detaljhandel i midtbyen i Trondheim merker godt. Samtidig meldes det om sterk økning i omsetningen på blant annet kjøpesentra utenfor sentrum.

Facebook-kommentar