2014-Indian-Chief-MC

 

Indian Motorcycle lanserer den splitter nye serien av 2014 Indian Chief motorsykler

 

 

STURGIS, SD — 5. august 2013 — Indian Motorcycle®, Amerikas første motorsykkelselskap, offentliggjorde detaljene om den spennende og flunkende nye 2014 Indian® Chief® familien av motorsykler.

 

En pressemelding som lå i innboksen mens BikePort var på ferie:

 

Indian Chief Classic cruiser, Indian Chief Vintage med premium skinnsalvesker  og Indian Chieftain med harde salvesker og moderne teknologi ble lansert og kaster glans over motorsykkelstevnet i Sturgis, Sør-Dakota USA.

 

Foran tusenvis av motorsykkelentusiaster samlet ved Sturgis Motorcycle Museum and Hall of Fame i sentrum av Sturgis lørdag 3. august klokken 21.00. Indian Motorcycle avduket de tre modellene i Indian Chief-serien. Avdukingsseremonien og festen etterpå innvarslet en ny æra i motorsykkelhistorien gjennom fornyelsen av Amerikas eldste og mest legendariske merkevare.

 

2014 Indian Chief Classic

Den nye Indian Chief Classic er en ren, kraftig cruisermodell som bygger på viktige tradisjonelle designelementer, men som likevel er preget av avansert design, konstruksjon og teknologi. Den byr på ikoniske styling elementer som dype skjermer, sal i ekte lær, klassisk tankmontert instrumentering, dråpeformet design av drivstofftanken og skulpturert, belyst indianerhodepynt på forskjermen. 2014 Indian Chief Classic leveres som standard med en rekke premium funksjoner og egenskaper, blant annet mengder av forkrommede elementer, nøkkelfri tenning, ABS, cruisekontroll, elektronisk gassystem, ekte dobbelt eksosanlegg, høykvalitets forkrommede eikehjul, støpt aluminiums ramme med integrert luftinnsug, og mye mer.

 

Indian Chief Classic, i likhet med alle 2014 Indian Chief-modeller, drives av den helt nykonstruerte Thunder Stroke™ 111-motoren. Med 1.811 cm3 (111 kubikktommers) slagkraft og et dreiemoment på 161 N m trekker denne klasseledende kraftpluggen store veksler på designelementer fra tradisjonelle Indian Motorcycle motorer, alt kombinert med strålende ingeniørkunst og avansert teknologi. Thunder Stroke 111 er en 49-graders, luftkjølt V-twin med 6-girs girkasse og overdrive, og kan by på et uovertruffent eksteriør med elegant finish og fine detaljer. Eierne kan føle seg helt trygge på yteevnen etter godt over 3 millioner kilometer med veitesting og verifisering i laboratorium. En annen betryggende faktor er Polaris Industries’ bakgrunn med seksti års fremragende ingeniørkunst.

 

2014 Indian Chief Vintage

Den nye Indian Chief Vintage har myke salvesker og bringer den ikoniske Indian stilen til et helt nytt nivå med håndtilpassede detaljer og en karakteristisk tradisjonell estetikk. Indian Chief Vintage har hurtigkoblede salvesker i mykt premium lær, lærfrynser, forkrommede skjermtupper, forkrommet skilting på forskjermen og en hurtigkoblet frontrute som lett kan settes på og tas av. Den har de samme førsterangs standardfunksjonene som Indian Chief Classic, og tilbyr de samme ikoniske designelementene som dype skjermer, eikehjul, hvite dekksider, tankmontert instrumentpanel og omfattende kromfinish over hele sykkelen. Den drives også av den nye Thunder Stroke 111-motoren.

 

2014 Indian Chieftain

2014 Indian Chieftain er den første Indian motorsykkelen av sitt slag og bevarer den legendariske Indian Chief stylingen. Samtidig bringes denne maskinen til nye høyder med avanserte funksjoner og førsterangs komfort. I motsetning til andre Indian motorsykler gjennom tidene er Chieftain utstyrt med kåpe og integrerte kjørelys, og den elektriske frontruten er den første i bransjen for en gaffelmontert kåpe. Standardfunksjoner omfatter harde salvesker med fjernstyrt låsing og hurtigkoblede fester, et avansert lydsystem med blant annet integrert Bluetooth®, mulighet for smarttelefontilkobling og et dekktrykkovervåkingssystem.

 

“Da vi kjøpte opp Indian Motorcycle for to og et halvt år siden, var målet vårt å fange inn det ikoniske amerikanske merkets hjerte, sjel og legendariske tradisjoner, og deretter berike det med uovertruffent design, solid ingeniørhåndverk og det siste innen moderne teknologi”, sa Scott Wine, CEO i Indian Motorcycles moderselskap Polaris Industries Inc. “På lørdag kveld avduket vi tre fantastiske nye Indian Chief modeller som representerer resultatet av vår reise og fremtiden for dette merket. Det var en triumferende dag for oss alle, og jeg vet at motorsykkelentusiaster over hele verden gjerne vil være med oss og feire Indian Motorcycle.”

 

De første 1901

Som en hyllest til Indian Motorcycles fortid vil de første 1901 Indian Chief-modellene som forlater Indians samlebånd i Spirit Lake, Iowa, identifiseres med et limited-edition merke. Disse sjeldne syklene vil nummereres fra 1 til 1901, som gjenspeiler året da Indian ble grunnlagt av Oscar Hedstrom og George Hendee i Springfield, MA. “Vi har vært veldig nøye med å gjøre ære på Indian Motorcycles rike historie mens vi har etablert et grunnlag for det som ennå gjenstår”, sa Polaris’ visepresident for motorsykler, Steve Menneto. “De heldige få som kjøper sykler fra dette begrensede utvalget vil virkelig eie et stykke historie, som på en og samme tid representerer Indians rike fortid og dets grenseløse fremtid.” Mer informasjon er tilgjengelig hos Indianforhandlere over hele landet og på http://polarisindustries.no/indian-contact

 

Tilgjengelighet

Indian Motorcycle etablerer forhandlervirksomheter over hele USA og globalt. Det er planlagt å ha 125 til 140 nordamerikanske og 70 internasjonale forhandlere ved årsslutt. Hele serien av 2014 Indian Chief-modeller er allerede tilgjengelig for bestilling og vil ankomme europeiske forhandlere i oktober, sammen med et omfattende utvalg av bekledning, deler og tilbehør. Besøk www.indianmotorcycle.no for å finne en Indianforhandler nær deg, og for å se hele serien av bekledning, deler og tilbehør.

 

Hvis du vil ha er informasjon, kan du besøke www.indianmotorcycle.no, følge oss på Twitter på www.twitter.com/indianmotocycle og like oss på www.facebook.com/indianmotorcycle.

Facebook-kommentar