cqxvde6wcaade1d

 

HAR DU SETT MAKAN! MV Agusta sliter muligens økonomisk, men dæven som de sløser med gode og rare ideer. Dette er nyeste F4Z.

 

Tekst: Claus Diseth

 

Italienske MV Agusta har i noen uker nå droppet flere videoer som skal friste oss til å kikke nærmere på nyeste F4Z. Vi har kikket, og egentlig ikke sett (for å si det rett ut) en dritt. Derfor har vi heller ikke omtalt den. Men nå…

 

FUTURISTISK

Nå har MV Agusta sluppet et par bilder av hele sykkelen. Ingen tekniske spesifikasjoner, selvfølgelig, men om det er den gamle (men forhåpentlig vis oppdaterte 1000cc-motoren), lover dette veldig bra. Liker vi det vi ser? Yep! Den er futuristisk, sær i fronten. Enkeltsving. Helt sikkert Brembo-bremser og Öhlins i baken.

 

BILDESIGN

MV Agustas nye F4Z med kallenavnet «Zagato» er designet i nært samarbeid med det italienske firmaet Zagato. Dette selskapet har egentlig spesialisert seg på design av biler, men her har de altså gått i clinch med MV Agusta. Resultatet kan vi mene mye om, men det er i alle fall både unikt og spesielt. Sykkelen lanseres trolig så tidlig som 4. september, folkens.

 

VIDEOER

Dette er to av MV Agustas teasere (ertne smakebiter) av sykkelen. Enjoy!

 

.

.. og nummer to:

 

 

Facebook-kommentar