Det ble mye dramatikk for kai Børre Andersen under helgens runde i IDM. Dramatikken utspant seg ikke på banen, men i selve depotet, hvor 3 av 4 mekanikere ble sparket ut fra teamet til Andersen.

Pga mangel på organisering, og ikke minst mekanikere, pakket Andersen selv sammen alt sitt og gikk i protest.

Bildet er fra KBA-racing.com

På grunn av de manglede resultatene til team Inghart Racing, ble de tre mekanikerne sparket med umiddelbar virkning på fredag. Med en mekaniker igjen i teamet ble det vanskelig for Kai Børre Andersen å få kjørt særlig med trening og kvalifisering før løpet.

Andersen måtte selv stå for en del av arbeidet denne helgen, med blandede resultater. Blant annet var ikke dekk-valget optimalt, noe som resulterte i at han under første løp i helgen fikk problemer underveis. Andersen måtte dermed roe ned tempoet og fat ned fra førstepassen til en femte.I andre løpet ble dekkene for harde, og det ble ingen målplassering i hele tatt.

Kai Børre Andersen skal uansett ikke tilbake til Inghart Racing, men vil selvsagt gjerne fortsette å kjøre i IDM. Han har nå 14 dager på seg på å finne en løsning med et annet team å kjøre for.

Facebook-kommentar