Kawasaki har lykkes godt med å pirre nysgjerrigheten til sykkelfrelste over hele kloden med denne teaservideoen i forkant EICMA neste måned.

Det er med andre ord høysesong for små og påkostede videoklipp spesialdesignet for å bygge opp spenning og forventninger.

Det som synes rimelig klart er at Kawasaki kommer til å slippe en ny supercharger på motormessa i Milano. Som vanlig er det ikke mye konkret info å få i vidoen, men hør på den ikoniske lyden!

Så er det formuleringen “supercharge your journey” som brukes som slagord.

Den mener vi gir grunnlag for følgende spekulasjon: Siden Kawasaki allerede har en rakett i Ninja H2, som utelukkende er fokusert på ytelse og krefter, kan det være mulig at vi her snakker om en supercharged touringsykkel?

I videoen kjøres ikke sykkelen så hardt som overhodet mulig – som tilfellet ville vært dersom dette var en sykkel som kun fokuserte på kraft. Og veien er svingete i et landskap med fjell.

Det er dessuten logisk å supercharge en “vanlig” motorsykkel på bakgrunn av stadig økende EU-krav til drivstøfføkonomi, utslipp og ytelser. Der vil en supercharger definitivt bidra til bedre tall.

 

Facebook-kommentar