Det hersker tydeligvis full kaos rundt Kawasakis deltagelse i motoGP for 2009.

Dvs, noe fabrikkteam blir det uansett ikke, men det ryktes nå at Kawasaki blir å finne på startstreken representert med det spanske teamet Mapfre Aspar.

I følge flere nettsteder, blant annet det Italienske Sport Mediaset, skal motoGP arrangøren Dorna ha presset på kraftig for å få en løsning hvor også Kawasaki er på startstreken.

Det er ikke frigitt noen offentlig informasjon, men det er kjent at Dorna har hatt møter både med Kawasaki og de andre motoGP-produsentene for å få til løsninger.

Racingkostnadene skal ha som følger av disse møtene ha blitt redusert, trolig som en konsekvens av de dårlige tidene i finansverdenen.

Det spekuleres også i om at motoGP-arrangøren Dorna har presset Kawasaki kraftig med trussel om store erstatningssøksmål etter sitt fratreden for å få til en annen løsning med merket på banen.

Det spanske teamet Mapfre Aspar har så langt kun deltatt i 125- og 250-klassene. Det er ikke ukjent at temaet tidligere har ønsket seg opp i motoGP. Nå ser dette ut til endelig å gå i orden.

Hvilken fører som skal ratte Kawasaki igjennom motoGP for 2009 er det lite opplysninger om enda, men da er det ikke umulig at John Hopkins og Marco Melandri blir å se på startstreken hvis Mapfre Aspar vil ha de i teamet.

Fortsettelse følger helt sikkert.

Relatert:Kawasaki trekker seg fra motoGP

Kilde: Sport Mediaset

Link: Mapfre Aspar

Facebook-kommentar