Kina, som har en enorm vekst i sin økonomi, kommer også sterkt på motorsykkelmarkedet, og de begynner også å vises så smått på salgsstatistikken her i landet.

Nå kommer Kineserne med en helt ny 600ccm, 4-takter motor som vil bli å finne i tre forskjellige motorsykler neste år. Målsetningen for de tre produsentene som sammen har utviklet den nye motoren er å øke salget i Europa og Japan.Loncin, Zongshen og Jialing er tre av de store Kinesiske produsentene av motorsykkel.

Sammen har de nå godt sammen og utviklet en 600 ccm motor spesielt tiltenkt det Europeiske markedet.

Made in China har ikke alltid vært det aller beste kvalitetsmerket, men utviklingen har nok mest trolig godt fremover også på dette området. Hvor god kvaliteten er gjenstår imidertid å se. En klar skepsis merker nok produsentene uansett når de nå skal satse mer seriøst med sine merker i blant annet Europa.

Prismessig vil nok syklene være i det lavere segmentet, og tiltrekker seg selvsagt oppmerksomhet og kjøpelystne av den grunn alene. Designet på de tre syklene står i hvertfall ikke tilbake i forhold til andre motorsykkelprodusenter.

Flere tekniske detalje er ikke funnet enda. De kommer nok når syklene blir lansert.

Jialing

Jialing_600_1219401661.jpg

Loncin

Loncin_600_1219401672.jpg

Zongshen

Zongshen_600_1219401681.jpg

Facebook-kommentar