Det er bare tre uker til MotoGP-sesongen braker løs på Losail-banen i Qatar. Det er på tide med en kjendisrapport!

 

Tekst: Claus Diseth

 

I forbindelse med sesongstarten har Valentino Rossi latt seg intervjue av sin italienske «lokalavis» Corriere della Sera. Ved hjelp av svært begrensede italienskkunnskaper og Google Translate, har vi «de-kryptert» deler av innholdet.

 

TO DRØMMER

Til den italienske avisen forteller superstjerne Rossi at han har to drømmer. Den ene kommer nok ikke veldig overraskende på motorinteresserte: Valentino Rossi har heftige drømmer om sin tiende VM-tittel.

– Jeg drømmer om å fortsette og vinne. Jeg ønsker å være i «mixen». Og jeg drømmer om å vinne min tiende VM-tittel.

Ikke så veldig overraskende akkurat dét, altså.

 

PRIVATLIV

Den neste av Rossis drømmer handler om hans eget privatliv.

– Jeg ønsker meg en sønn. Jeg ville likt å få et barn. Og akkurat nå virker som den helt riktige tiden å få det, sier han til avisen.

Å få et tosifret antall VM-titler er jo noe Rossi har jaktet en god stund. Men at han ønsker seg en arving er ikke bare nytt, men kan også vise seg noe «trøblamatisk» i og med at «The Doctor» er single for tiden…

 

– ET PROBLEM

– Ja, det at jeg er single for tiden er jo et problem. Det er mulig jeg må revurdere min strategi, sier han og ler.

Rossi har flere forhold bak seg, og forklarer i intervjuet at han er oppdratt med stor frihet, og er lite villig til å gi avkall på denne selv om han er i et forhold. Og dermed – kanskje ikke helt overraskende for oss med noe livserfaring – går det skeis.

– Resultatene mine etter noen forhold er jo ikke akkurat eksepsjonelle, innrømmer Rossi.

 

GODE ORD

Intervjuet i den italienske avisen dreier seg også om den kommende sesongen. Heldigvis.

– Lorenzo er mer gjennomsiktig, mer ærlig, mindre falsk enn Marc Marquez. Og Maverick Vinales virker, slik jeg ser det, mer balansert enn Lorenzo. Så får vi se hvordan han vil håndtere presset, hvordan han vil opptre i stressede situasjoner. Men det er jo jaggu ikke sikkert jeg vil se ham på banen en gang; gitt den hastigheten han har vist på testene denne sesongen, sier Rossi.

 

Facebook-kommentar