Bikeport.no betingelser

En Nettbutikk for våre trackday-kunder:

Denne web-shop er i hovedsak en nettbutikk for våre deltakere på førerutviklingskurs, lisenskurs og roadracing treninger som BikePort arrangerer. Bestillingsrutiner og levering er i hovedsak lagt opp for dette, men også andre kan bestille varer hos oss såfremt de godtar våre betingelser for levering og betaling.

Prisene du finner her inne er for forhåndsordre iht den epost du har mottatt som deltaker på BikePort banekjøring. Prisene på varer som kjøpes på banen kan være noe høyere.

For å kunne handle hos oss må du registrere deg og søke om kunde-tilgang. Vi gir denne tilgangen fortløpende, men forbeholder oss retten til å ikke godkjenne søknader om kunde-konto uten å oppgi eventuell grunn.

Bestillingsfrister:

For å kunne garantere de fleste produkter levert på banen til arrangement får alle påmeldte epost om frister for bestilling.

Levering på banen:

I hovedsak bestilles varer her for levering på bane på de arrangement BikePort arrangerer. Dersom en vare er utsolgt eller ikke lar seg skaffe tidsnok vil vi forsøke å tilby deg tilsvarende vare fra samme eller annen produsent.

Bestillingen kan og tas med til andre arrangement på bane (treningshelg/NM/NCUP) etter avtale. Ved evt ønske om forsendelse hjem i forkant, tilkommer alltid fraktkostnad (reell fraktkostnad faktureres).

Prisene er oppgitt inkl levering på banen ifm arrangement. Leveringen garanteres når du som kunde mottar ordrebekreftelse eller faktura på bestilte varer. Faktura på bekreftet leverte varer har betalingsfrist rundt arrangementstart om ikke annet er avtalt (5-15 dager). Det er og mulig å betale med kort ved utlevering av varen(e).

Levering hjem til deg:

For deg som ønsker bestilling levert/send t kan dette gjøres mot frakt-tillegg. Kunder som ikke er kunder av oss på trackdays kan da velge mellom forhåndsbetaling av varer når disse er bekreftet klar for sending eller eventuelt sendes i oppkrav. Ved oppkrav tilkommer oppkravs-gebyr.

Ved sending av varer sendes det alltid ut sporing av forsendelsen til deg som kunde.

Reklamasjon og retur:

Varer som mottas som er skadd skal kunne forsøkes repareres om det er mulig. Såfremt dette ikke er mulig, byttes den skadde varen i ny vare. Eventuell skade på varen eller feil-levering må meldes uten opphold, og senest to dager etter mottatt forsendelse.

Ved eventuell retur av varer skal retur-forsendelse avtales på forhånd. Ved retur uten at varen ikke fungerer eller er skadet er returgebyret 20% av salgssum dersom annet ikke er avtalt. Porto krediteres ikke.

Ved bestilling aksepterer du disse kjøps-vilkårene.

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Kontaktinfo

BikePort AS
Besøksadresse:
Storvika 32, 7502 Størdal
Postadresse:
Marie Wexelensv 2, 7045 Trondheim
Tlf: +47 92082072
E-post: post@bikeport.no

 

Følg oss