Alt er klart for vårens vakreste eventyr for motorsyklister i Trøndelagsområdet. Lørdag 22. mai arrangeres Bike Fest for sjette gang på den store asfalterte parkeringsplassen utenfor Lerkendal Stadion.Av: Mona Forsnes

Redaktør i Biker Journalen og primus motor for arrangementet, Morten Andersen, forteller at Bike Fest er et arrangement for alle, uansett hvilken motorsykkel de kjører. Hele målsettingen med Bike Fest er at treffer likesinnede og kan se på mangfoldet i motorsykkelmiljøet.

-Motorsykkelfolk liker å treffes, det er en del av kulturen. Det å kunne gå rundt å se på motorsykler, prate med folk, drikke kaffe og kose seg er prikken over ien og gjør helhetsinntrykket med det å kjøre motorsykkel komplett.

Road Trip Oslo-Trondheim
Det arrangeres felles kjøring til Bike Fest fra flere steder, og blant annet gjentar Knut Olav Dybsjord og Redneck Bikes suksessen fra i fjor og arrangerer Road Trip fra Oslo til Trondheim. Det er samling og avgang fra Legacy Vets sine lokaler i Lommedalen fredag morgen 21.mai kl. 09. Knut Olav forteller at mange har sagt de skal bli med, og det kommer flere til underveis. Ta kontakt på e-mail marius@redneckbikes.no eller telefon 958 20 410 for mer info.

En annen årlig felleskjøring til Bike Fest går fra Børsa i Sør-Trøndelag via Skaun til Ånøya og Buvika til Trondheim, og i fjor stilte 90 motorsykler på denne felleskjøringen inn til Bike Fest. Avgang lørdag 22. mai ca kl.12 fra Børsa skole. Info: 924 82516.

Tid: Lørdag 22. mai kl. 10-16
Sted: Parkeringsplassen for RBK-brakkapå Lerkendal
Info:post@bikerjournalen.no eller 92 88 45 60

Facebook-kommentar