NAMIBIA: Eksempel på namibisk motorvei. Fra Fish River Canyon.

 

Har du vurdert å besøke MC-messa på Lillestrøm mellom 10. og 12. mars, men det kniper litt med finansene? Fortvil ikke. Du kan vinne gratisbilletter for både deg selv og en venn.

 

Tekst: Claus Diseth

 

Ikke krever gratisbillettene store innsatsen heller. Vi sakser fra MC-messens egne hjemmesider:

 

OPPLEVELSER

Der står det nemlig: «Vi ønsker å dele historier om unike MC-opplevelser fra folk landet rundt. Historiene, bildene og minnene samler vi på en egen stand under MC-messen 2017». Som i 2015 er dette et samarbeid med Motorsyklistenes Facebookside, som vi vel må kunne titulere som kongerikets største facebook-side for voksne motorsyklister. Og alt du trenger å gjøre, er å sende inn bilder av dine gode opplevelser på motorsykkel.

 

SLIK DELTAR DU

Vi sakser videre fra hjemmesiden til MC-messen:

«Del dine unike MC opplevelser med oss. Vi plukker ut noen bidrag som vil bli presentert på facebook-siden og nettsiden til MC-messen og på selve messen til inspirasjon. Alle bidrag som blir brukt får 2 billetter til MC-messen og er med i trekning av seks gavekort på kr. 1000,- hos MC Oslo. Delta ved å sende en kort tekst/historie og maks 3 høyoppløste bilder til mcmessen@messe.no, merk e-post med et av temaene nedenfor.

 

TEMAENE

– unike mc opplevelser
– unike mc turer
– unike mc treff
– unike mc klubb opplevelser
– unike motorsport opplevelser
– fortell oss om DIN unike motorsykkel

Frist for innsending er 10. februar, så du må kjappe deg litt med å velge ut bilder fra arkivet ditt.

Facebook-kommentar