SEIRET: Pål Anders Ullevålseter vant Africa Eco Race i suveren stil i dag.

SEIRET: Pål Anders Ullevålseter vant Africa Eco Race i suveren stil i dag.

 

Ingen over – ingen ved siden. Pål Anders Ullevålseter vant Africa Eco Race i suveren stil i dag, søndag.

 

Tekst: Claus Diseth

Foto: Alain Rossignol

 

Ullevålseter har ledet Africa Eco Race omtrent fra start til mål. Gjennom 12 etapper har han vist at han er den beste på sykkelen, og den beste navigatøren av samtlige deltakere.

 

PARADEMARSJ

Dagens Senegal-etappe fra en av landets største byer – Saint Louis – til Dakar var på totalt 495 kilometer. Bare 24 kilometer var fartsetappe, og ble en parademarsj for Ullevålseter, som vant den 56 sekunder foran franskmannen David Fretigne.

 

– HELT JÆVLIG

sin egen blogg skriver Ullevålseter følgende:

– Siste etappe var helt jævlig, det var folk, biler og geiter overalt i løypa. Jeg kjørte først og måtte brøyte meg gjennom til tider. Mellom noen hus på en uoversiktlig stekning kom to sivile biler mot meg. Svært ubehagelig og skremmende, jeg skjønner ikke hva de har tenkt på. Men det gikk bra og jeg kom først i mål. Langs løypa stod det masse nordmenn med flagg, det var helt rått og veldig hyggelig. Jeg er jo ikke vant til å se norske flagg her nede.

 

FLOTT FEMTEPLASS

John Olav Lindtjørn har også gjennomført et veldig bra race. Han ble nummer fem på dagens etappe, og sikret seg også femteplassen i sammendraget.

 

 

Facebook-kommentar