Sesongforberedelsene har vært helt optimale for Carl Berthelsen(34). Roadracing føreren fra Kristiansand har trent under den spanske solen i vinter med kjempe resultater og all grunn til optimisme før helgens sesongstart i Tyskland.

Han har fått opp et tempo på sin Suzuki GSXR1000 som han aldri tidligere har vært i nærheten av.

Nå har et virus (kyssesyken) satt en stopper for denne helgs løp i det internasjonale tyske mesterskapet, IDM, på Lausitzring.

Carl må nå holde seg helt i ro de neste ukene for å håpe på at viruset slipper taket sånn at han rekker neste løp i IDM 17.mai og NM åpningen på Rudskogen 24.mai.

Dette passet utrolig dårlig sier Carl, men vet at han får gjort lite med situasjonen. Nå skal jeg kun ha fokus på å bli frisk og gjør det som må til for at dette ødelegger minst mulig av sesongen.
Carl og teamet fikk gjort en meget bra jobb i vinter da de trente på forskjellige baner i Spania.

Dette grunnlaget kan vise seg å bli ekstra viktig nå som det blir et lengre opphold fra sykkelen enn planlagt.

Teamets mekanikere, Magnus Medalen og Morten Steen, har nå bygd opp ny race sykkel av den nye 2009mod Suzuki GXR1000 som står klar til bruk, men denne må også vente til Carl er klar igjen.

Det er stilt store forventninger til denne sykkelen som har gjort det veldig bra i forskjellige tester og i VM nå i vinter.

Alt ligger til rette for en veldig bra sesong for teamet, men først må føreren bli frisk.

Vi i BikePort ønsker ha rask og god bedring!

Facebook-kommentar