victory2

STEALTH: Slik ser den ut, nye Victory Magnum X-1 Stealth Edition. Se flere bilder i galleriet nederst i saken.

 

Nye Magnum X-1 Stealth Edition fra Victory handler først og fremst om lyd. Høy lyd.

Tekst: Claus Diseth

Foto: Produsenten

Den høye lyden kommer ikke nødvendigvis fra eksospottene, men fra et 200-watts surround-lydanlegg.

UTSOLGT

2015-utgaven av Magnum X-1 ble i følge Victory selv utsolgt svært raskt etter at den ble lansert. Nå håper de å gjenta suksessen i 2016 med en ny og forbedret utgave av denne baggeren. Victory sier Magnum er den mest høylydte sykkelen de noensinne har bygd – og at de har bygget den for seriøse musikk- og motorsykkelfans.

HØR PÅ DETTE

Og de har sikkert rett: Den er altså utstyrt med et lydanlegg fra helvete – 200 watt som gir brølende lyd til 10 høytalere plassert rundt omkring på sykkelen. Det burde gi trøkk nok til å skremme hjerteinnfarkt på de fleste du passerer nedover hovedgata i et hvert bysentrum. Og for sikkerhets skyld har den både woofere og tweeters som gir «omp» i bassen, forbedrer midttonene og annet snacs for lydfreaker. Om ikke dette er nok: Du kan velge om du vil vise hastigheten i miles eller km/t – eller i decibel i stedet.

DIGERT FRAMHJUL

For å gjøre sykkelen så kjørbar som mulig er den utstyrt med et 21-tommers framhjul. Felgen er skåret ut av ett stykke aluminium. Ellers hevder Victory at sykkelens lys (hovedlys, blinklys og baklys) er inspirert av lysshowet man finner på rockekonserter. Den LED-baserte frontlykten skal være 74 prosent lysere enn pærene som brukes i vanlige frontlykter.

BILDEGALLERI

[slideshow_deploy id=’49177′]

 

Facebook-kommentar