1299 Panigale S Anniversario 41

 

Ducati har virkelig laget en liten lekkerbisken for å feire sitt 90-års jubileum. Ulempen er at den bare er laget i 500 eksemplarer.

 

Tekst: Claus Diseth

 

Den røde og hvite doningen er en Panigale 1299 S Anniversario, og ble vist frem til deltakerne på World Ducati Week denne helgen.

 

NYE FARGER

Det mest åpenbare med den nye Panigale S i jubileumsutførelse er selvfølgelig et helt nytt fargeskjema. Men det er flere endringer enn som så. Sykkelen – som altså bare lages i 500 nummererte utgaver – er også utstyrt med flere tekniske nyvinninger. Blant annet Ducatis EVO traction og wheelie kontroll.

 

BANE-KIT

Til denne sykkelen er det også laget et eget kit som er til banebruk. Dette settet består blant annet av et Akrapovič eksosanlegg i titan, batterilader, diverse hurtigfester osv. Selvfølgelig er sykkelen også utstyrt med alle tilgjengelige elektroniske hjelpemidler – ABS, traction control, wheelie controll, quick shift (både opp og ned), Öhlins,  og så videre.

 

STONER KOM

World Ducati Week arrangeres årlig på Misano-banen i Italia. Og hvem var vel bedre egnet til å presentere jubileumsmodellen for titusenvis av entusiastiske «ducatister» enn verdensmester Casey Stoner?

Du kan se flere bilder av sykkelen nederst i saken.

1299 Panigale S Anniversario 47

 

1299 Panigale S Anniversario 50

 

1299 Panigale S Anniversario 52

 

 

Facebook-kommentar