Er du i markedet for en en sykkel med World Superbike-spesifikasjoner, men er klar for noe mer eksotisk enn Kawasaki ZX-10 RR? Hvorfor ikke investere i en MV Agusta F4 RC?

– Denne sykkelen er ganske enkelt et kunstverk, fastslår det velrennomerte magasinet Gearheads.

Er du en MV-Agusta entusiast vil du trolig legge merke til at det ikke er snakk om store estetiske forandringer, sammenlignet med 2017-versjonen. Layouten er stort sett den samme, men fargepaletten kommer i en oppdatert versjon.

Men det er jo ikke utseende som vinner World Superbike, så hjertet i den nye 2018 MV Agusta F4 RC finner du en helt ny, firesylindret motor med flere nye momenter som i sum leverer småpene 205 hk.

Med såpass mye krefter som skal temmes, har MV Agusta utstyrt beistet med en “state of the art” elektronisk pakke, som er fullt mulig å justere og tilpasse til den enkelte fører.

Motorbrems, gass-følsomhet og momentoptimalisering er noe av det som kan tunes inn for å tilpasses de rådende omstendighetene.

Standard utstyr er også ikke mindre enn tre gyroskop, tre akselerometer og en lean angel-sensor.

Sykkelen leveres også med en utvidet pakke, somm lover mer kraft og en mer eksklusiv kjøreopplevelse.

Herlighetene leveres i en polert treboks og denne innholder ganske så eksklusive saker: Blant annet et eksossytem fra SC-Projekt i titan, et utvalg deler med ekstremt lav vekt og mye mer.

Vi vet ingenting om pris og produksjonsomfang. Men dette er “limited edition” – noe som trolig betyr at kundegruppen også er begrenset til de som har så mye penger at de ikke vet helt hva de skal gjøre med dem.

 

Facebook-kommentar