Nå har alle medlemmer tilgang til MC-klubber og kalenderen på bikeport.no, og som medlem kan du da få full tilgang til administrasjon av både klubbsider og klubbens kalender.

Klubbsidene inneholder muligheter for:
– Klubb-logo
– Beskrivelse av klubben din
– Nyhetsside (krever admin-tilgang)
– Oppslagstavle
– Eget diskusjonsforum
– Medlemsliste
– Egen kalender med åpne og lukkede arrangemeter

Og… det koster faktisk ingenting for MC-klubbene!
Klubbene har vi foreløpig delt inn i følgende grupper:
– MC-merke
– MC-klubber

Som medlem her på BikePort.no kan duselvsagt være medlem i så mange klubber som du selv ønsker. Som du vil se har du automatisk blitt medlem av klubben til det MC-merke du selv oppgav ved registreringen.

MC-merkeklubb
Her kan du følge med på nyheter og events og du kan diskutere med de andre i gruppa i eget forum. Hver merkeklubb ha eget forum hvor du kan diskutere hva du vil og delegode og/eller mindre gode opplevelser. Vi stor takhøyde på hva som blir pubisert så lenge innlegg ikke direkte er støtende.

BMW_1206962534.jpg

MC-klubber
Her kan du følge med hva som skjer i din egen MC-klubb. Administrator vil kunne legge ut nyheter. Oppslagstavla er for alle å benytte og diskusjonen kan du ta i eget forum. Du ser og selvsagt alle andre medlemmer.

Generell klubb-beskrivelse og klubb-logo legges ut av administrator på klubben. Denne kan endres så mange ganger man ønsker.

Nyheter legges også ut av den eller de som har administrator-tilgang på klubbsiden. Nyheten lages i tekst-vindu og krever ingen spesiell data-kunnskap.

Oppslagstavlen er der for å gi korte eller lengere beskjeder til alle andre medlemmer i gruppa.

Du kan og abonnere på oppdateringer som skjer i klubbens oppslagstale. Abonnementet starter du på sidn med oppslagstavle. Abonnementet medfører at posteringer sendes ut til din mobiltelefon som SMS/MMS. Om alle i klubben har slikt abonnement kan man enkelt formidle beskjeder om alt fra MC-tur, kaffetreff eller en pils ilag på pub’en.

Snart kan du og oppdatere klubbens oppslagstavle fra din mobil… Med dette trenger hverken du eller de andre i klubben å være på nett for å få gitt beskjeder. Rett i lomma til alle med EN sms.

På Forum’et kan du være med å diskutere absolutt alt som angår klubben eller hva hjertet begjærer.

Medlemslisten viser alle medlemmene i klubben og hvem som er administrator.

På kalendersidene kan du se hva som skjer av arrangement i din egen klubb, enten de er kun for dere som er medlemmer, eller er åpne treff som også automatisk kommer påBikePort Kalenderen. Du legger selvsagt inn nytt arrangement enkelt og greit med noen få tastetrykk. Legg til treff, turer og annet som skjer i regi av klubben eller sammen med andre klubbmedlemmer for enkelt å få markedsført din klubbs arrangement!

NAF_MC_1206962543.jpg

Om du ønsker admin-tilgang til din klubb kontakter du oss på intern post eller på vanlig epost, så gir vi deg dette.

sms-abonnering.
På BikPort kan du abonnere på forsjellige oppdateringer. Både nytt på dine egne sider, dine venner samt oppdateringer på klubbsidene. Du starte abonnementene på de sidene du ønsker oppdateringer fra.

Skulle du ikke finne MC-klubben din i oversikten over alle grupper sender du oss bare en forespørsel om å få en opprettet 🙂

Lykke til!

Facebook-kommentar