Tennisballer og racketer måtte denne helgen vike plassen for tohjulinger, rå hestekrefter og blankpusset krom i tennishallen på Kjølnes i Porsgrunn. Av: Mona Forsnes

250 kvm med klassiske motorsykler ble utstilt i Porsgrunn ogBrevik MC var den stolte arrangørfor blant annet Classic Honda, Suzuki, Yamaha, Kawasaki.

En av utstillerne, Kjell Erik Andreassen forteller:

Det var en jevn strøm av MC- og motorinteresserte hele helgen, det er utrolig morsomt å få være med på en slik messe.

Det blir mye MC- og motorprat, og man treffer masse hyggelig folk. Dessuten er det mye flotte sykler å se

Andreassen har vært MC- og motorinteressert det meste av sitt liv, og viser fram tre av sine private MC’er på messa. For i tillegg til å vise årets hotteste MC-modeller, har arrangøren Brevik MC-klubb også invitert private til å vise fram sine blankpolerte tohjulinger

BEST IN SHOW

Det ble kåret tre vinnere under helgens messe, beste klassiker, beste veteran og best in show. Skien mannen Geir Olav Berge, som har sykkel som jobb og hobby, vant sistnevnte med sin ombygde Harley Davidson med enorme bakhjul Batmanstyle!

Fant dessverre ingen bilde av Batman sykkelen, send den gjerne til meg om du har et bilde, slik at hele mc-Norge får se den.

– Det var veldig morsomt å vinne. Jeg tok utgangspunkt i det største dekket, og bygde en sykkel som kunne passe, sier Berge.

Han var godt fornøyd med messa, som kunne tilby et stort spenn av tunge, kjente utstillere. For første gang på fem år er det nok optimisme i markedet til at Brevik MC kunne dra i gang en ny utstilling.

– Dette viser bredden på utstillingen, sa Morten Kjørholt Pettersen hos arrangørklubben etter at stemmene for beste sykkel var telt opp.

451 stemmer fordelt på 40 sykler, og det var svært jevnt i toppen.

Best Classic Bike In Show, Kawasaki KZ900 – 1976
Best_Classic_Bike_in_Show_Kawasaki_KZ900-76_Mod_1268215404_1268215413.jpg

Best Vintage Bike In Show, BSA Empire Star – 1937
Best_Vintage_Bike_In_Show_BSA_Empire_Star-37_Mod_1268215474_1268215482.jpg

Kilde: op.no og Svein Tore

Facebook-kommentar