SAMARBEID: Neste års mc-messe samarbeider med Motorsyklistenes Facebookside om å dekorere messeområdet med medlemmenes bilder.

SAMARBEID: Neste års mc-messe samarbeider med Motorsyklistenes Facebookside om å dekorere messeområdet med medlemmenes bilder.

 

Har du et spennende bilde fra din egen motorsykkelhverdag? Da har du mulighet til å kunne dekorere neste års mc-messe på Lillestrøm.

 

Tekst: Claus Diseth

 

Gjennom et unikt samarbeid mellom Motorsyklistenes Facebookside (MFS) og arrangørene av MC-messe 2015, inviterer nå MFS alle sine over 11.000 medlemmer til å sende inn bilder for å «tapetsere» messeområdet med bilder av norske motorsyklisterst beste opplevelser. Messen arrangeres fra 6. til 8. mars neste år.

 

Størst på Facebook

 

MFS er den desidert største norske motorsykkelsiden på Facebook, men sine 11.600 medlemmer. Siden ble grunnlagt av Johnny Mellum i 2011.

– Jeg ante vel ingen ting den gang om hvor stor siden skulle bli bare drøyt tre år senere, sier Mellum til BikePort.

 

Gi tilbake

 

– Hvordan kom samarbeidet med messen i stand?

– De kontaktet faktisk oss. Markedssjefen for mc-messen er tilfeldigvis medlem hos oss, og han så dette som en god mulighet til å gi noe tilbake til norske motorsyklister, sier Johnny Mellum.

 

HELT SJEF: Grunnlegger og sjef for Motorsyklistenes Facebookside, Johnny Mellum.

HELT SJEF: Grunnlegger og sjef for Motorsyklistenes Facebookside, Johnny Mellum.

 

Dekorere messen

 

Kort fortalt blir alle MFS sine medlemmer oppfordret til å sende inn bilder enten fra sin mc-hverdag, fra en tur, et treff eller andre gode opplevelser på eller med motorsykkel. En redaksjonskomité vil deretter plukke ut de bildene som skal «tapetsere» messelokalene på Lillestrøm.

– I tillegg får MFS egen stand på messen, hvor vi ønsker å stille ut et knippe av medlemmenes mer eller mindre vanlige sykler. Så her blir det masse aktivitet gjennom hele messehelgen, sier grunnlegger og «sjef» Johnny Mellum.

 

Send inn her:

 

Dersom du har bilder du ønsker å pynte MC-messen med, finner du flere detaljer ved å følge denne linken:

 

https://www.facebook.com/groups/224521104248147/

 

Facebook-kommentar