bradl_cover_notizia_annuncio_1280-498-1

NY JOBB: Stephan Bradl har fått seg et sete hos Aprilia i ferien.

 

Etter tre ukers velfortjent ferie, vender MotoGP-førerne denne helgen tilbake til manesjen.

 

Tekst: Claus Diseth

 

Sesongen er halvkjørt. Valentino Rossi (Yamaha) leder så vidt foran Jorge Lorenzo (også Yamaha). Og vi vil tro at en viss herremann ved navn Marc Marquez er mer enn innstilt på å reise kjerringa etter en – til han å være – relativt elendig vårsesong.

 

ENDRINGER

Selv om førerne har hatt ferie, har enkelte vært mer aktive enn andre. Tyske Stephan Bradl – tidligere Moto2-vinner – tar spranget over til Aprilia, og blir teamkompis med erfarne Alvaro Bautista.

 

VIDEREUTVIKLING

Aprilia sier i en pressemelding at de gleder seg til å få unge, men likevel erfarne Bradl ombord, slik at de kan fortsette utviklingen av sin RS-GP-sykkel. Aprilia Racing Team Gresini har en tiendeplass som bestenotering denne sesongen, samt enkelte andre løp hvor de har plukket poeng. Dette er de fornøyd med, men håper Bradl kan være med på å skyte fart i utviklingen av sykkelen frem til neste sesong.

 

GLEDER SEG

Stephan Bradl selv sier i pressemeldingen at han gleder seg til Indianapolis og til å starte et nytt, stort eventyr.

– Det vil ikke bli lett til å begynne med. Jeg må bli kjent med teamet, med mekanikerne og med sykkelen og hvordan den oppfører seg, sier han.

Også Alvaro Bautista ser fram til å få en ny teamkamerat, og sier det vil være verdifullt å ha en konkurransedyktig mann å spille ball med. Bradl erstatter Michael Laverty.

Facebook-kommentar