Valentino Rossi har nå bekreftet brudd i høyre bein (fraktur i tibia og fibula) etter et fall i går under enduro-trening i nærheten av sitt hjem i Tavullia i Italia i går. 

The Movistar Yamaha-utøveren ble fraktet til sykehuset Ospedale Civile di Urbino der han ble lagt på operasjonsbenken for kirurgisk behandling.

Skaden, som innebefatter brudd på to bein i nedre legg, måtte  behandles med fiksering, ved bruk av plate og nagler som ble opererert inn i leggbeinet.

UPDATE: Det medisinske teamet melder fredag formiddag at operasjonen har vært velykket uten noen komplikasjoner.

– Operasjonen gikk bra og jeg følte meg bra da jeg våknet opp i morrest. Jeg vil takke staben, og spesielt doktor Pascarella som opererte meg. Jeg er veldig lei meg. Nå vil jeg bare tilbake på sykkelen så raskt som mulig og jeg skal gjøre mitt beste for at det skal skje, sier Rossi i en kunngjøring,

Ulykken vil trolig sette en stopper for Rossis mesterskaps-ambisjoner for 2017.

Status for Rossi nå er fjerdeplass i serien, 26 poeng unna Andrea Dovizioso når seks runder gjenstår. To runder vil Rossi etter alt å dømme gå glipp av: Misano og Aragon.

Det er andre gangen Rossi skader seg denne sesongen – tidligere i år fikk han seg en kraftig smell i skuldra under løpet i Mugello i mai.

Facebook-kommentar