KT128201

 

Oslo Motorshow befester sin posisjon som en av Skandinavias best besøkte motormesser, og helgens krom-og bromfest knuste alle tidligere besøksrekorder.

 

Tekst: Claus Diseth

Da billettlukene på Oslo Motor Show 2015 stengte søndag ettermiddag, var det klart at hele 40.013 besøkende hadde vært innenfor dørene denne helgen.

 

KNUSTE BESTENOTERING

Det er ikke bare det høyeste besøkstallet i utstillingens seksårige historie, men nesten 30% høyere enn de to foregående bestenoteringene. Den forrige rekorden var på drøyt 31.000 besøkende. Og den ble altså gruset med nesten 9000 flere besøkende i år.

 

GLAD «GENERAL»

– Det er klart jeg er glad, jubler prosjektleder Tommy Larssen. Han mener suksesstallene viser at Norges Varemesse og medarrangøren, det svenske forlaget FABAS, har truffet med sammensetningen av programmet, riktig markedsføring og unike utstillingsobjekter og aktiviteter.

– Ikke minst viser suksessen at motorinteressen og bilinteressen er stor i befolkningen, avslutter en sliten men fornøyd messegeneral.

 

MYE FOR MC-FOLKET

Oslo Motorshow har hatt et bredt tilbud til motorsykkelentusiastene, og har vist fram alt fra kunstferdige customprosjekter til et forrykende show fra galningene i tretønna.

 

KT128356

 

Facebook-kommentar