Når Honda i disse dager lanserer sitt nye slagord ”New Beginning” , kunne det kanskje ikke passe bedre at Honda-forhandleren i Trondheim og tar en re-start. ”New Beginning” fra Honda er et tegn på at vi kan vente oss mye nytt å spennende i årene som kommer.

Dette gjelder også den tidligere Motorport-butikken i Trondheim som nå heter Trondheim Fritidssenter, TFS Honda. For å markere navneskiftet, inviterer de alle til gavedryss og gir 30-80% avslag på alle sine varer i desember. Her kan man gjøre gode julekjøp!

Trondheim Fritidssenter fører merkevarer som fra bla Shoei, HJC, Spyke, Oneal, Mp-asu, Jofama, Halvarsson, Lindstrand, Oxford og Motul. De har også vinterutstyr som snøscooterbekledningen fra Halvarsson. Tilbudet med 30-80% gjender i hele perioden mellom 1. 23. desember.

TFS03_1227695031_250x167.jpg

Omprofileingen av butikken er godt i gang

Salgsansvarlig på MC, Stig Stene, sier til Bikeport.no at de siden butikken ble startet opp med ny eier og nytt mannskap i 2006 har arbeidet hardt og målrettet på å bli bedre på service og produktkunnskap.

Det er ikke noe lite stykke arbeid som er gjort siden den forrige drifteren av Motorport Trondheim gikk konkurs i 2006. Stig Stene var da en av de som ble ansatt for å dra i gang den nye Motorport-butikken. Motorport var den gang kanskje ikke kjent for å være aller best på service. Målrettet jobbing for kundenes beste i godt og vel 2 år har nå begynt å gi uttelling.

stig_stene_1227702278_250x212.jpg
Stig Stene, Salgsansvarlig MC,
Trondheim Fritidssenter

Vi gjør også i vinter grep for å stå ytterligere sterkere til neste år for å ivareta kundenes ønsker og forespørsler. Og nå bytter vi navn til Trondheim Fritidssenter. Vi ønsker også og ta aktivt del i motorsport og har begynt å se på flere samarbeids avtaler med aktive utøvere. sier Stig Stene til BikePort.no, og understreker at han vil takke alle kunder for den positive tilbakemeldingene de har fått det siste året.

Butikkens nye nettside finner du på www.trondheimfritidssenter.no

Facebook-kommentar