Viasat Sport Logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viasat er en av de som viser motorsport på to hjul som ”ferskvare” for oss som liker den type sport. De har forøvrig fokus på en mengde sportsgrener men vi nevner de som har interessen for oss som har motorsykkel som hovedinteresse.

 

De har vist fra MotoGP løpene der Casey Stoner gikk helt til topps, men også den tragiske dødsulykken til Marco Simoncelli.

 

MotoGP har vært en av Viasat sine viktigste rettigheter denne sesongen, men de har også satset stort på STCC (hvor Rickard Rydell vant) og SpeedwayGP (hvor Greg Hancock vant).

 

Våre norske er blitt fulgt, blant annet Sturla Borch Fagerhaug i 125-klassen, samt vi har også sett EM i rallycross, hvor de norske førerne Sverre Isachsen, Andreas Bakkerud og Lars Øivind Enerberg tok alle EM-titlene og Pro Superbike har også vært å se på skjermen.

 

De er nå godt i gang med å planlegge 2012, og deres storsatsing på motorsport fortsetter. De har blant annet forlenget rettighetene til MotoGP, slik at vi kan se dette ut 2015-sesongen.

 

Men, selvfølgelig forteller de også at de skal sende mye annen bra motorsport, på både fire hjul, to hjul, på vann, i lufta, på grus, på snø og på asfalt i årene som kommer.

Facebook-kommentar