Mc-messe i Porsgrunn 2012 1Siden vi i BikePort ikke hadde muligheten til å dra ned til mc-messen selv, tok vi kontakt med et av våre medlemmer som er en ivrig motorsyklist og som kjører mange mil i løpet av en sesong. Roy Rikardsen har tidligere skrevet for oss da han var på messen i Gøteborg og hadde ingen problemer med å ta på seg oppgaven denne gangen heller.

 

Tekst/Foto: Roy Rikardsen.

 

Her er hans bidrag fra helgen:

 

MC- messen i Porsgrunn er den femte messen som Brevik MC arrangerer. Messen er inne i en tennishall som i år hadde flere stand enn tidligere år. Mange hadde tatt ut sykkelen og brukte den til messen. Det var en flott dag og rekken av sykler økte på utover dagen.

 

Flere leverandører av mc-utstyr og motorsykler var på plass i år. Det hadde aldri vært så mye sykler på messen som i år.

 

Harley Davidson, Honda, Aprilia, BMW, Yamaha, Ducati, Husqvarna, Victory, Suzuki, Triumph, Can-Am, KTM og Vespa var å finne her inne. Om ikke hele modellrekken, så var de mest populære modellene representert.

 

Mc-messe i Porsgrunn 2012 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mc-messe i Porsgrunn 2012 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mc-messe i Porsgrunn 2012 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mc-messe i Porsgrunn 2012 5

 

Det var flere stand med mc-utstyr og tilbudene var så lave at man neste ikke kunne la være å handle. Hjelm til 150 kr. var det mulig å få på messen.

 

Mc-messe i Porsgrunn 2012 7Mange som fikk kjøpt seg nytt denne lørdagen. Det være seg hansker, hjelm eller intercom. På messen fikk en montert intercom i hjelmen mens du ventet.

 

Mc-messe i Porsgrunn 2012 7Hvor mange som var innom vites ikke men de satset på over tre tusen besøkende de to dagene messen holder åpent.

MC-støtta hadde egen stand og samlet inn penger kreftsaken.

 

 

 

 

Mc-messe i Porsgrunn 2012 8

 

 

Politiet var der og snakket om sikkerhet og kjøretrening. NMCU Vestfold hadde egen stand og snakket om årets ”se oss” aksjon. Du fant også kjøreskole som tilbydde opplæring på moped og mc.

 

MC-messen i Porsgrunn 2012 9Tilstrømmingen av tilskuere var jevn hele lørdagen, det var god plass i hallen og det var ingen trengsel. Mange benyttet anledningen etter en lang vinter å snakke med andre.  Stemningen var lun og god i hallen og smilene satt løst og mange klemmer ble delt ut etter som man traff på kjente.

 

Alle her sør i landet er i alle fall enige om en ting. Sesongen er i gang… Vi sees på veien.

 

Facebook-kommentar