SATSER HARDT: Caroline Olsen fra Halden satser hardt i USA. Her fra en RR-trening på Rudskogen. Foto: Claus Diseth.

 

Nytt team, nytt motorsykkelmerke og mye optimisme. Det tegner til å bli en god sesong for Caroline Olsen (27) fra Halden.

– Jeg er superglad og takknemlig for å få denne fantastiske muligheten, sier Olsen.

 

NYTT TEAM
Roadracingføreren fra Halden har skrevet kontrakt med Meen Motorsports – og skal kjøre Yahama. Det ble offentliggjort via en pressemelding i går kveld, skriver Halden Arbeiderblad.

– Jeg blir en av tre førere i dette teamet. De to andre er to førere som begge har vunnet mesterskapsgull. For selv om teamet er relativt ferskt, og kun har vært i paddock’en siden 2011, har Meen Motorsports allerede mange gode resultater å vise til, sier en fornøyd Olsen. Hun skal kjøre for sitt nye team i Superstock 600 i denne sesongens MotoAmerica.

 

 

TEXAS-TEST
Caroline er nå i Texas, og skal i helgej kjøre sesongens første løp.

– Det er riktignok et løp som ikke teller i Superstock 600. Vi skal kjøre mot ekstremt tøff konkurranse i Supersport, og det på en bane her i Austin som ikke passer meg spesielt bra. Og på ny sykkel? Jeg var litt skeptisk til å kjøre her, men da sa treneren min: «dette er en gyllen mulighet til å trene på alt du ikke er så god på, Caroline»!

 

BYTTER MERKE

Halden-kvinnen har i følge pressemeldingen satt seg heftige mål også denne sesongen.
– Nå skal jeg være topp 10 i hvert eneste løp! På dager der det klaffer, og på baner som passer meg godt, er målet å slåss om pallplasseringer i Superstock 600, fastslår hun.

Hun bytter også sykkelmerke, til Yahama. Hun forteller at hun starter sesongen med en 2016-modell, før hun får en splitter ny 2017-sykkel (R6) om en måneds tid.

– Det blir litt annerledes å kjøre Yamaha, og jeg trenger litt tid på å tilpasse meg. Samtidig er Yamaha det merket med størst suksess i sirkuset her borte, så jeg vet at dette blir bra!

 

Facebook-kommentar