HS0A7314[1]

HOTELLDIREKTØR: Direktør ved NAF Trafikksenter Vålerbanen, Trygve Schjerpen kan neste år legge tittelen «hotelldirektør» til på sin CV. Foto: Vålerbanen

Vålerbanen kan med glede melde om sin nye utvidelse for 2016. Det skal nemlig bygges hotell på området! Anlegget skal stå klart allerede i mai neste år.

 

 

Styret har vedtatt å bygge et hotell med 20 rom på Vålerbanen. Totalt skal det investeres rundt 15 millioner kroner, og det hele skal innvies allerede 18. mai 2016, to dager før det store arrangementet Gatebil.

 

TO ETASJER

Hotellet skal bygges i to etasjer på grusområdet ovenfor administrasjonsbygget og mot Glomma. Det får 10 enkeltrom og 10 dobbeltrom. I tillegg får hotellbygget et eget museum, samt kafeteria.

 

STORT KJØKKEN

Hotellet vil være til stor glede for våre kursdeltagere, event kunder og ikke minst våre motorsportuøvere som nå får en bedre totalpakke. Med et nytt stort kjøkken vil nye muligheter også åpne seg her. Hele hotellet vil få en racing følelse over seg og inneholde en god del elementer som de fleste vil dra kjensel på.

 

GLEDER SEG

Byggingen starter så raskt alle formaliteter er på plass, og det hele skal altså være ferdig til åpningen i mai. Planen har eksistert en stund og man har nå kommet frem til den løsningen man ønsker.

– Det hele åpner for nye og spennende muligheter, og vi gleder oss stort til at vi kan by på overnattingsmuligheter her ved anlegget, sier direktør ved NAF Trafikksenter Vålerbanen, Trygve Schjerpen

Facebook-kommentar