2015_Nordisk_Stinius

 

Ingen planer for helgen? Feil! Du skal på Vålerbanen og se landets raskeste menn og kvinne gjøre opp om sammenlagtseieren i Superstock 600. Selfølgelig skal du det.

 

Tekst: Claus Diseth/Elizabeth Kobberød

 

Og det blir spennende, for det har virkelig tettet seg i toppen.

 

SPJELDNES LEDER

Før lørdagens løp leder Helge Spjeldnes med 13 poeng foran Henning Flathaug. Haldenser Caroline Olsen ligger fattige seks poeng etter Henning. Det blir garantert harde tak på Vålerbanen både lørdag og søndag når NM-tittelen skal avgjøres i de to siste løpene.

 

SUVEREN HAALAND

I SuperBike har Norvald Haaland øket ledelsen sin noe og leder med 39 poeng foran Carl Berthelsen når det gjenstår 4 løp i denne klassen. Carl har 27 poengs forsprang på tredjemann i sammendraget så langt, Stig F Jensen. Men det er mange poeng som fortsatt skal deles ut med fire gjenstående løp, så her er ingenting sikkert enda.

 

ÅRETS NYKOMMER

I NorgesCup er vinner av Rookie 1000 allerede klar før de to siste løpene. Lasse K Hansen leder cup’en med et hav av poeng. I Rookie 600 mangler Kenneth Friberg fattige tre poeng for å få nødvendig margin til å vinne kalaset. DET kommer nok på Vålerbanen.

Facebook-kommentar