Nolan presenterer sin nye hjelm N71 og mener de nå har funnet den optimale løsningen for alle motorsyklister.

Den kombinerer komforten i fra en hel dekkende hjelm, samt at den gir deg enkelheten som en åpen hjelm gir. N71 blir introdusert som en crossover hjelm, som skal møte alle behovene en motorsyklist har, uansett i hvilken situasjon personen er i.

Nolan-N71-Hvit-1_1297933621_1297933652.jpg

Hjelmen er designet som heldekkende men kan med noen enkle grep gjøres om til en åpen hjelm med å fjerne delen som beskytter haken. På denne måten har Nolan klart å få den gjennom testen (P/J approval) som om den var heldekkende. Med delen som beskytter haken, dekker visiret tett inntil hjelmen men uten, gir visiret ekstra beskyttelse siden det er laget ekstra langt.

Nolan-N71-Svart-2_1297933757_1297933773.jpg

Under ytterskallet er det formstøpt polykarbonat Lexan® EXL (i følge Wikipedia er Polykarbonat (PC) er en transparent termoplast med eksepsjonell holdbarhet), innerforet er mulig å ta av slik at du kan vaske det. Hjelmen har et ventilasjons system som tar leder luften inn forfra og inn på ansiktet i tillegg til ventiler oppe på hjelmen men leder også varm/stillestående luft ut fra hjelmen. Når hjelmen har alle delene festet, er det også en ventil i den delen som fjernes slik at du får et ekstra luft inntak.

I tilegg har hjelmen en innvendig solskjerm (VPS) som er anti-ripe og anti-tåke behandlet. Den har også Mickrolock, samt at det er mulig å tilpasse N-Com kommunikasjon.

Nå slipper du å velge mellom åpen eller hel-hjelm.

Facebook-kommentar

Hjelmen N90 er årets utgave av flipp-hjelm og den er utstyrt med et moderne design og flere små praktiske detaljer som vi motorsyklister med hansker, setter stor pris på.Av: Mona Forsnes

Hjelmen er laget slik ar du trenger bare en hånd for å få åpnet baugporten og har en innebygd sikring som gjør at den ikke åpner av seg selv om uhellet er ute og du lander i asfalten med et smell.

Et system gjør det enda enklere å bytte visiret når det gamle er oppskrapet, visiret har den siste teknologien for oppskraping og dugg problemer.

Sol-visiret kan enkelt betjenes fra utsiden av hjelmen og kan også byttes ut om du ønsker.

Vatteringen inne i hjelmen er satt inn med et antibakterielt stoff og som også er uttakbar og kan/skal vaskes med jevne mellomrom.

I følge dem selv, skal det også være god lufting på hjelmen og det liker vi.

Prisen er ikke oppgitt men Nolan hjelmer er ikke den dyreste hjelmen å få tak i, i Norge.

NOLAN-N90-CLASSIC-N-COM-open_1268036188_1268036230.jpg

NOLAN-N90-SHADE-N-COM-F_Black_1268036262_1268036280.jpg

Facebook-kommentar