Vi har fått et presseskriv fra NON-STOP der de ønsker å fortelle om sin beslutning om å gå i gang med WP produktet.Av: Mona Forsnes

WP-Suspension_1274176072.jpgPressemelding:

Etter flere og lengre diskusjoner med WP, men også internt her hos oss, så har vi omsider besluttet å gå i gang med WP produktet.

Som de fleste sikkert forstår krever et produkt som dette kunnskap så vel som engasjement i alle ledd. Når vi til sist har valgt å gå i gang med merket så skyldes det ikke minst entusiasmen ute blant forhandlerne for å få produktet på banen igjen à både på MX og gatesiden. Får vår del skal vi gjøre vårt ytterste for at salg/oppfølging skal fungere best mulig. Samtidig vil vi påpeke og be om forståelse for at det må påregnes en viss innkjøringstid før alle rutiner faller på plass.

Det mange sikkert ikke vet er at WP har byttet nasjonalitet, det vil si at utvikling og produksjon er flyttet fra Nederland til Østerrike. WP eies av KTM, og produksjonen av fjæringskomponenter er nå lagt til samme sted. En stor fordel slik vi tolker det er at logistikk-, utvikling/produksjons- og fraktrutiner er svært godt innarbeidet i KTM systemet, og at det også vil komme WP produktene til gode. I alle fall på noe sikt.

WP produktene er å finne i vår 2010 forhandlerkatalog som nylig er sendt ut på CD, eller det finnes under produktkataloger på www.non-stop.no.

Da vil vi til slutt ønske alle involverte lykke til med WP salget, vi er klare til å ta i mot de første ordrer!

Til orientering avslutter vi samtidig Matris produktet.

Facebook-kommentar