Har hatt en veldig bra racehelg i den 5 og 6 NM Runden som gikk på Karlskoga i helgen.

 

Det begynte helt greit på fredagen , til tross for at bane eieren hadde lagt noe nye asfaltflekker her og der i diverse svinger kvelden før, så var det litt glatt på banen.

201507_Norvald1

Lørdagens 1. kvalifisering var det opptørkende føre , noe det har vært på alle første kvalifiseringer i år. Andre kvalen gikk på tørt og her var jeg raskest, det var mye vind som var vanskelig å beregne så det var ikke helt topp runde tider. på superpoolen blåste det fortsatt men jeg kvalet inn til 2. tid etter Berthelsen.

 

1. løp hadde jeg en god start og etter noen runder ledet jeg løpet og hadde en bra flyt , på slutten av løpet kom det en svenske forbi , men jeg tenkte ok la han kjøre bare jeg kan øke sammenlagt ledelsen til Berthelsen. så jeg kom i mål som nummer 2. helt ok.

 

2.løp gjorde forandret vi litt på sykkelen , senket den litt i fronten og satte på et mykere bakdekk og det gjorde til at jeg kunne kjøre mye bedre og fortere . så jeg la lenge på 2.plass bak svensken som vant første løp. Jeg la helt i hekken på han til han gjorde en feil og jeg smatt forbi og kunne kjøre over mållinjen som første mann.

 

Så nå leder jeg NM med 39 poeng. Neste løp blir Nordisk mesterskap som går på Karlskoga neste helg.
201507_Norvald2

Facebook-kommentar