Norvald Haaland viste konkurrentene hvor skapet skal stå!

Etter helgens trippelrunde i Superbike på Mo i Rana er Norvald tilbake der han trives best, som nr 1. sammenlagt i NM/Superbike.

Med rundetider godt under gjeldende banerekord hadde Norvald pole position før racene.

Av: Geir Nordhaug

1. løp gikk av stabelen lørdag formiddag og etter en fight med Kim A Sletten de første 2-3 rundene, kunne Norvald dra ifra og kontrollere inn seier nr 1.

2. løp gikk senere samme ettermiddag, her fikk Norvald en kjemepestart og tok ledelsen. Etter 4 runder kom både Carl Berthelsen og Kim A Sletten forbi, men sistnevnte klarte ikke å holde unna så Norvald passerte allerede i neste runde. På runde 10 kom Norvald seg også forbi Carl, og med ham på slep kunne Norvald innkassere dagens andre seier. Dog viste det seg at Yamahaens girkasse hadde tatt kvelden, så stressmekking måtte til for å gjøre sykkelen i kjørbar stand til søndagens race.

3. løp på søndag formiddag. Løpet kom i gang etter noen forsinkelser. Også i dette løpet kom Norvald greit i gang dog bak Helge Spjeldnes og Ole-Bjørn Plassen, men etter 5 runder var Norvald tilbake i tet. En plassering han holdt inn til mål

En mer enn vellykket raceweekend er avsluttet for Norvald, og det er en meget fornøyd NM-leder på vei gjennom Norge med destinasjon Moss. Neste NM-runde går av stabelen den 23/24 august på Våler, og da lover Norvald at han skal befeste ledelsen ytterligere.

Facebook-kommentar